Незабаром сили АТО почнуть третій етап відведення техніки - штаб

Четвер, 5 березня 2015, 09:35

Минулої доби сили АТО відвели артилерійські установки 2С3 "Акація" на домовлені відстані, найближчим часом розпочнеться третій етап відведення артилерії.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 5 березня.

"Дотримуючись Мінських домовленостей, сили антитерористичної операції продовжують відведення важкого артилерійського озброєння від лінії розмежування у зоні АТО", - наголошує штаб.

Так, минулої доби, в рамках другого етапу, на визначені відстані передислоковані самохідні артилерійські установки 2С3 "Акація".

"Найближчим часом, за умови дотримання бандформуваннями мирних домовленостей, розпочнеться і третій етап відводу артилерії", - заявляє прес-центр АТО.

Передислокація важкої артилерії відбувається під постійним наглядом моніторингової групи ОБСЄ та представників світових ЗМІ.

"Своїми діями українські військові вчергове демонструють, що повністю дотримуються домовленостей, чого очікують і від ворогуючої сторони", - наголошують у штабі.

Як відомо, передумовою відведення важкої техніки від лінії розмежування мало бути повне припинення вогню на Донбасі з 15 лютого. Бойовики досі здійснюють поодинокі обстріли.

За даними групи "Інформаційний спротив", бойовики відводять важку техніку на показ, потім повертаючи її на позиції чи тримаючи напоготові.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування