Порошенко утворив військово-цивільні адміністрації в двох областях

Четвер, 5 березня 2015, 12:53

Президент Петро Порошенко підписав указ, яким були утворені Донецька та Луганську обласні військово-цивільні адміністрації.

Віповідний указ було підписано 5 березня, інформує прес-служба глави держави.

Визначено, що Донецька та Луганська облдержадміністрації набувають статусу відповідно Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій, а їх голови – статусу керівників відповідно Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій. Те саме стосується і утворених адміністрацій нижчого рівня.

Указом доручено головам Донецької та Луганської облдержадміністрацій у триденний строк подати керівнику Антитерористичного центру при Службі безпеки пропозиції щодо переліку посад, які можуть бути заміщені військовослужбовцями, осіб рядового і начальницького складу правоохоронних органів в новостворених військово-цивільних адміністраціях.

Також головам цих ОДА доручено разом із керівником Антитерористичного центру при СБУ подати у п'ятиденний строк секретареві РНБО спільні пропозиції щодо кандидатур для призначення на посади керівників військово-цивільних адміністрацій населених пунктів.

Секретар РНБО має забезпечити підготовку до невідкладного розгляду РНБО питання щодо призначення керівників військово-цивільних адміністрацій.

Згідно з документом, утворені в Донецькій області – Волноваська та Мар’їнська районні військово-цивільні адміністрації, військово-цивільні адміністрації в містах Авдіївка, Вугледар та Красногорівка Мар’їнського району; в Луганській області – Новоайдарська, Попаснянська та Станично-Луганська районні військово-цивільні адміністрації, військово-цивільні адміністрації сіл Кримське та Трьохізбенка, Кряківка, Лобачеве, Лопаскине та Оріхове-Донецьке Новоайдарського району; селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району; сіл Троїцьке та Новозванівка Попаснянського району.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
15:27
Цього року планується запустити залізничний маршрут з Києва до Кошице
15:27
РФ створює нову адмінеліту на окупованих територіях України – розвідка Британії
Усі новини...