Військовозобов'язаним не потрібні додаткові документи для виїзду за кордон

Четвер, 5 березня 2015, 14:55

Правила в'їзду та виїзду з країни для громадян України не змінювалися, рішення про наявність довідки з військкомату для військовозобов'язаних не ухвалювали.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян на брифінгу в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Держприкордонслужба України діє виключно у рамках своєї компетенції та в межах чинного законодавства. Наразі жодні законодавчі зміни до базового закону України, які регламентують порядок виїзду за кордон і в'їзду до країни для громадян України, не вносили. Тому ніякі додаткові документи для виїзду за межі України не потрібні", - сказав він.

Відповідаючи на запитання щодо ситуації з пропусками в зоні АТО, Слободян сказав: "Проблемні питання, звичайно ж, виникають".

За його словами, фіксують випадки, коли громадяни намагаються перетинати цю зону за підробленими пропусками.

"Це питання ми контролюємо, ми активно співпрацюємо з СБУ, визначаємо, яким саме чином були підроблені ці пропуски, хто цим займається, і вживаємо відповідних заходів", - сказав він.

За словами Слободяна, не всі люди встигають оформити такі перепустки, тому прикордонники індивідуально підходять до кожного окремого випадку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...