У Миколаєві порушили справу за протест перевізників

П'ятниця, 6 березня 2015, 12:55

Прокуратура Миколаєва розпочала кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій у місті через страйк маршрутників 3 березня.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, 3 березня службові особи підприємств-перевізників та власники транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення, фактично заблоковували транспортні комунікації обласного центру "шляхом заборони виїзду на маршрути міста механічних транспортних засобів з метою впливу на прийняття рішення або вчинення певних дій органами місцевого самоврядування".

Прокуратура зазначає, що це призвело до "порушення нормальної роботи транспорту" (ч.1 ст.279 КК України).

Окрім того, прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом пошкодження невстановленими особами декілька маршрутних таксі за ознаками ч.1 ст.277 КК України. 

Проведення досудового розслідування кримінальних проваджень доручено слідчому відділу Миколаївського міського управління УМВС у Миколаївській області.

Також прокуратура Миколаєва спрямувала міському голові лист, у якому ініціює розірвання договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування з підприємствами - перевізниками, які порушили нормальну роботу транспорту в місті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування