Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

2-5% працівників прокуратури Донеччини примкнули до "ДНР"

П'ятниця, 6 березня 2015, 17:17

27 співробітників прокуратури Донецької області перейшли на сторону незаконної організації "ДНР" і працюють у так званій "прокуратурі ДНР".

Про це заявив в.о. прокурора Донецької області Олександр Лівочка в інтерв’ю виданню "Новости Донбасса".

"Якщо говорити конкретно про зрадників – це 27 людей. У відношенні них відкрито кримінальні провадження, і ми точно знаємо, що вони працюють у "фейковій" організації за назвою "прокуратура ДНР", - сказав він.

"Ще є неперевірені дані по деяких людях. Їх близько 30-ти. Тобто в цілому менше 60 осіб із 1200 співробітників обласної прокуратури", - додав Лівочка.

На даний момент органи прокуратури Донецької області містять у собі 21 прокуратуру. Рік тому їх було 64. За словами Лівочки, у мирний час штат оперативних працівників Донецької області становив приблизно 1200 осіб.

"Після початку конфлікту на сході України залишилося 900 (осіб). Тобто кількість працівників скоротилася приблизно на 300 людей. Із них трохи більше 100  перевелися працювати в інші області України й приблизно близько 200 людей звільнилися", - сказав в.о. прокурора Донецької області.

"Від початку з території, тимчасово непідконтрольної Україні, виїхали практично всі. Ті, хто згодом не витримали життя в евакуації, звільнилися", - зазначив Лівочка.

"Новости Донбасса"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування