Штаб: Терористи обстріляли Авдіївку з артилерії

Субота, 7 березня 2015, 08:58

Стабільна активність ворога спостерігається поблизу Донецька, з вечора 6 березня до ранку 7 березня ворог 10 разів застосовував міномети і гранатомети, 4 рази - стрілецьку зброю і один раз артилерію.

Як повідомили у прес-центрі АТО, бандформування в зоні АТО продовжують поодинокі провокативні обстріли позицій українських військ з метою зриву Мінських домовленостей.

"З 20:00 6 березня і до 6:00 7 березня противник 14 разів порушував режим тиші. За ніч на донецькому напрямку бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї по Опитному, Гранітному, Пісках. Крім того, 7 разів мінометних і гранатометних ударів зазнало містечко Авдіївка. З 4 до 4.20 ранку по Авдіївці злочинці били з артилерії", - повідомили в прес-центрі.

На Артемівському напрямку о 20.10 та майже о першій ночі терористи з автоматичного гранатомету обстріляли населений пункт Шуми.

На Луганщині, з 21.25 і до 22.10 незаконні збройні формування із використанням стрілецької зброї безуспішно атакували позиції наших військ поблизу Сокільників.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування