Стець знайшов собі радника з питань Криму

Субота, 7 березня 2015, 17:31

Глава Мінінформполітики Юрій Стець призначив Сергія Костинського радником з питань інформаційної політики Криму.

Як повідомляє прес-служба МІП, рішення щодо призначення ухвалено за рекомендацією представників телеканалів "Чорноморська телерадіокомпанія", "Соціальна країна", радіостанції "Громадське радіо", інформаційного агентства "Голос Криму" та на підставі рекомендації уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

"Костинський є кримським політичним експертом, який очолював дослідницьку організацію "Фонд стратегічного консалтингу", та був змушений покинути Крим у зв’язку з його окупацією. На посаді радника МІП відповідатиме за співпрацю із кримськими журналістами, експертами та громадськими діячами, що працюють на материку, а також за формування основних напрямків інформаційної політики щодо Криму", - йдеться у  повідомленні.

За словами Стеця, ключовими завданнями Костинського будуть забезпечення протидії згортанню свободи слова в Криму та поширення українських ЗМІ у кримському інформаційному просторі.

"Радник міністра працюватиме над актуалізацією "кримської теми" в національних, регіональних медіа та над організацією "експорту" інформаційного контенту про Крим за межі України", - повідомили в МІП.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...