Міноборони: Озброєння закуповують "із суворим дотриманям законів і стандартів"

Субота, 7 березня 2015, 19:05

Усі закупівлі озброєння та військової техніки Міністерство оборони України здійснює  із суворим дотриманям законодавства та відповідних стандартів процесу закупівель.

Про це йдеться у заяві Міноборони.

"Керівництво Міністерства оборони спростовує інформацію (про  відпрацювання українськими спецекспортерами схем постачання імпорту озброєнь та військової техніки) та наголошує, що матеріал не тільки не відповідає дійсності, а й має замовний характер. Автор маніпулює фактами та висловлює лише власне заангажоване судження стосовно процесу закупівель", - заявили у відомстві.

"Запевняємо, що усі закупівлі озброєння та військової техніки Міністерство оборони України здійснює  із суворим дотриманям законодавства та відповідних стандартів процесу закупівель", - підкреслили у Міноборони.

Як відомо, раніше видання ZN.UA оприлюднило матеріал, у якому вказано, що спецекспортери відпрацьовують схеми постачання імпорту озброєнь і військової техніки.

"Основний наголос зроблено на нав'язуванні армії закупівель у підприємств того, що в них уже є у вигляді готової продукції. … Міноборони й Нацгвардія включили до переліку озброєнь, які вони закуповують, зразки, що давно перейшли в розряд зайвого військового майна і були призначені для продажу іноземним покупцям. Наприклад, танки Т-72", - йдеться у статті.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування