Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Тиша" в зоні АТО: 1 боєць загинув, трьох поранено

Неділя, 8 березня 2015, 13:09

За минулу добу загинув 1 український військовослужбовець, ще 3 отримали поранення.

Про це повідомив спікер штабу  АТО Андрій Лисенко.

"Вздовж усієї лінії розмежування в цілому відмічається виконання Мінських домовленостей. Однак тривають обстріли позицій підрозділів сил АТО в районі населених пунктів Луганське на Артемівському напрямку, Авдіївка, Опитне, Піски на Донецькому напрямку та Широкіне на Маріупольському напрямку", - повідомив він.

При цьому бойовики застосовують стрілецьку зброю, міномети, гранатомети. Одного разу був завданий артилерійський удар по н.п. Авдіївка.

"Незаконні збройні формування активно проводять заходи з бойової підготовки, накопичення ресурсів і відновлення технічної готовності", - повідомив Лисенко.

На Донецькому напрямку спостерігається накопичення військової техніки і терористів, важка техніка залишається у містах Донецьку, Макіївці, Жданівці та Харцизьку.

Окрім того російсько-терористичні війська активізують повітряну розвідку: загалом за минулу добу зафіксовано політ 18 БПЛА на Луганському, Донецькому, Артемівському, Краматорському та Маріупольському напрямках.

"З опівночі до 8 ранку українські прикордонники зафіксували 8 польотів БПЛА на Маріупольському напрямку", - додав Лисенко.

 

Складною обстановка залишається в населених пунктах, які межують із зоною проведення АТО, через зруйновані та виведені з ладу об’єкти систем життєзабезпечення.

"Українські рятувальники та комунальні служби безперервно здійснюють аварійно-відновлювальні роботи, що обумовлено досягнутими сприятливими умовами режиму припинення вогню", - зазначив речник штабу АТО.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...