До "ЛНР" та "ДНР" не пустили 58 машин з товаром без документів

Неділя, 8 березня 2015, 16:21

Протягом 7 березня на Луганщині та Донеччині прикордонники затримали 58 транспортних засобів, які перевозили  до тимчасово  неконтрольованої території  товари без відповідних товаросупровідних документів.

Як повідомили у Держприкордонслужбі, 33 автомобілі були зупинені  під час спроби об’їзду визначених дорожніх коридорів.

Зокрема в районі н.п.  Мар’їнка та Константинівка прикордонники зупинили 29 вантажівки з понад 120 тн продуктів харчування, побутовою хімією, бакалійними виробами та іншими товарами.

Реклама:

Ще 3 мікроавтобуси "Газель" з 4,5 тн продуктів харчування прикордонники зупинили поблизу н.п.  Врубівка (Луганська область).  Водії транспортних засобів також намагались ввезти на тимчасово неконтрольовану територію вантаж без відповідних документів.

В районі н.п. Степне (Донецька область) співробітникам ДПСУ довелось застосувати зброю під час затримання вантажівки, яка прямувала в об’їзд контрольного посту.

Прикордонним нарядом було здійснено 10 попереджувальних пострілів вгору з автомата Калашникова. При огляді автомобіля було виявлено подвійний пакет документів на вантаж.

ВІДЕО ДНЯ

Ще 23 транспортних засоби, які перевозили  вантаж насіння соняшника з невідповідними товаро-супровідними документами  були зупинені на контрольному пункті в'їзду виїзду "Курахове". Для з’ясування всіх обставин на місце затримання були викликані працівники фіскальної служби.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування