Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики "святкували" 8 березня обстрілами з гранатометів

Неділя, 8 березня 2015, 19:14

8 березня  з 6:00  до 18:00 бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомили у прес-центрі АТО, за останні кілька днів спостерігається суттєве зниження кількості обстрілів та збройних провокацій з боку проросійських терористичних формувань.

На Донецькому напрямку бандформування 8 разів обстрілювали позиції сил АТО, терористи продовжили вдаватись до обстрілів по місту Авдіївка.

Зокрема, о 6 ранку і о 15-й, ворог вів вогонь з гранатометів по місту.

Також Піски двічі підпали під обстріл з мінометів, і один раз із стрілецької зброї та гранатометів. Близько 16 години наші позиції обстрілював ворожий снайпер. Члени незаконних збройних бандформувань обстріляли зі стрілецької зброї Опитне та Невельське з гранатометів.

На Артемівському напрямку терористи обстріляли Майорськ із стрілецької зброї і гранатометів,  Луганське – із стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку близько полудня незаконні збройні формування вели мінометний вогонь по Широкиному, у першій половині дня цей населений пункт обстріляли із стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зранку і дотепер обстрілів не зафіксовано.

Водночас підрозділи протиповітряної оборони сил АТО зафіксували проліт двох безпілотних літальних апаратів противника: об 11 ранку в районі Широкине, і о 12 дня – над Щастям на Луганщині.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...