Москаль: "Швидку" повернули, інцидент із бійцями "Айдару" вичерпано

Четвер, 2 квітня 2015, 10:01

Після заяви голови Луганської ОДА Геннадія Москаля про "вилучення" військовими батальйону "Айдар" двох машин "швидкої допомоги" один автомобіль повернули.

Про це повідомляється на сайті Москаля 2 квітня.

"Швидка" знаходилася на території тубдиспансеру в Трьохізбенці, ключі й техпаспорт від неї повернули головному лікарю. Вважаю, що на цьому інцидент у Трьохізбенці вичерпано", - повідомляє керівник області.

"Я особисто знайомий із бійцями "Айдару", що дислокуються в селищі, і знаю, що вони дійсно захищають територіальну цілісність України на передньому краї. Тому інцидент зі "швидкою" будемо вважати прикрим непорозумінням", - зазначив Москаль.

Найближчими днями повернутий автомобіль перевезуть у Сєверодонецьк, а в майбутньому, очевидно, передадуть міській лікарні міста Щастя, де він більш необхідний, ніж у Трьохізбенці.

1 квітня Москаль заявив, що бійці "Айдару" вкрали з медзакладів на Луганщині два автомобілі "швидкої допомоги" - у лікарнях міста Щастя й села Трьохізбьонка Новоайдарського району.

Крім того, він звинуватив бійців батальйону "Айдар" у захопленні у селі Петрівка товариства "УкрВереск", яке є основним хлібовиробником у Станично-Луганському районі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування