У Ахметова відмовилися коментувати заяви бойовиків про співпрацю з ним

Четвер, 2 квітня 2015, 15:33

Прес-служба олігарха Рината Ахметова, не має наміру коментувати заяви одного з лідерів донецьких бойовиків Олександра Бородая про нібито наявні домовленості між ними.

Про це йдеться в повідомленні керівника прес-служби Ахметова Олени Довженко, надісланому "Українській правді".

"Оскільки в інформаційне поле постійно викидається величезна кількість чуток і домислів для різноманітних провокацій і маніпуляцій, хочу зазначити, що ні Рінат Ахметов, ні бізнес Групи СКМ ніколи їх не коментували і не будуть коментувати надалі", – сказано в повідомленні.

При цьому Довженко додала, що "Група СКМ, всі бізнес- і не бізнес-активи Ріната Ахметова працюють виключно в правовому полі України, платять податки до українського бюджету".

Як відомо, раніше в четвер Бородай заявив, що підприємства Ахметова на окупованій терористами території Донбасу продовжують працювати, завдяки особистим домовленостям. Це ж, за його словами, стало причиною відмови бойовиків від штурму Маріуполя, оскільки олігарху потрібен цей порт під контролем України для експорту своїх товарів.

Бородай стверджує, що нинішній стан справ на Донбасі вигідний Ахметову через конфлікти з київською владою та Ігорем Коломойським.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування