Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мінінфраструктури придумало, як утримати Wizz Air в Україні

Четвер, 2 квітня 2015, 17:26

Міністерство інфраструктури сподівається, що угорський лоукост Wizz Air може змінити своє рішення щодо закриття своєї української "дочки" – "Візз Ейр Україна".

Про це на брифінгу заявив голова міністерства Андрій Пивоварський на брифінгу в четвер, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На наступному тижні мій перший заступник Володимир Шульмейстер буде зустрічатися в Швейцарії з керівництвом Wizz Air. Ми розуміємо їх позицію, економічні причини: їм потрібно скоротити неприбуткові ринки. У той же час ми спробуємо зробити їм пропозицію, яка, сподіваюся, дозволить змінити свою точку зору щодо існування української компанії", – сказав він.

При цьому Пивоварський додав, що міністерство буде продовжувати наполягати на підписанні договору про спільний авіапростір з Європейським Союзом.

Як відомо, наприкінці березня Wizz Air анонсувала закриття свого українського відділення з 20 квітня. З 16 рейсів, які на даний момент обслуговує донька, вісім рейсів залишаться, їх буде обслуговувати угорське відділення.

Причиною такого кроку була названа важка економічна ситуація в Україні, нестабільність на сході, непрозоре регулювання сфери авіаційних перевезень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування