Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія перекинула бойовикам у Дебальцеве ешелон боєприпасів

П'ятниця, 3 квітня 2015, 11:22

Росія перекинула на Донбас 11 вагонів з боєприпасами.

Про це в п'ятницю повідомляє у своєму Facebook керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

За його словами, на під'їзні колії станції Дебальцевого, де обладнано тимчасовий пункт розвантаження, прибув ешелон з 11 товарними вагонами з боєприпасами, частково з продовольством і спорядженням.

"Протягом минулої доби зафіксовано переміщення з РФ в окуповані райони Донбасу (крім машин т.зв."гуманітарного конвою") близько 28 транспортних одиниць автомобільної техніки, ще 8 одиниць відзначені як спеціальна техніка та обладнання", - відзначає він.

За його словами, велика частина переміщалася "північним" маршрутом - через Алчевськ, Дебальцеве, Єнакієве. Частина колон постачання була зафіксована на відрізку між н.п.Красний Луч і Дебальцеве, за н.п. Шахтарськ було відзначено 2 колони (6 і 7 критих вантажних армійських автомобілів).

Крім того, має місце перекидання через Стаханов і Алчевськ інженерної (будівельної) техніки на передові позиції бойовиків в районі Бахмутської траси (1 грейдер, 1 бульдозер і 2 екскаватора, що слідували як у складі колон постачання, так і самостійно в бік позицій бойовиків).

Також відзначається інженерне обладнання позицій російсько-терористичних військ в районі Кримського і на Артемівському напрямку, повідомляє Тимчук.

Як відомо, після відходу українських військ у лютому спікер АТО Андрій Лисенко повідомляв, що стратегічний залізничний вузол Дебальцевого перестав існувати, як такий, оскільки "перетворився на поверхню місяця, там все знищено".

Пізніше стало відомо, що бойовики відновили залізничний вузол і використовують його для отримання зброї з Росії.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...