Рада може викликати на п'ятницю Шокіна

Понеділок, 6 квітня 2015, 16:14

Генпрокурор Віктор Шокін може бути запрошений на засідання Верховної Ради у п’ятницю.

Про це розповів спікер Володимир Гройсман по закінченню погоджувальної ради у понеділок.

За його словами, на засіданні погоджувальної ради неодноразово депутати вимагали заслухати інформацію від керівника ГПУ щодо звинувачень очільників уряду в корупції.

У свою чергу присутній на засіданні віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко передав Гройсману результати внутрішнього урядового розслідування стосовно корупційних діянь відстороненого Кабміном Миколи Гордієнка.

"У середу профільні комітети проведуть засідання. І за їхніми рекомендаціями ми звернемося до правоохоронних органів з проханням заслухати Генпрокурора", - заявив Гройсман.

Він також закликав профільні комітети запитати у НКРЕ інформацію щодо формування тарифів на комунальні послуги для того, щоб у п’ятницю у рамках години запитань до уряду заслухати представників комісії щодо формування тарифів та міністерство соцполітики з питання компенсації вартості тарифів для деяких категорій населення.

На думку Грйосмана, створення тимчасових слідчих комісій з питань тарифів та звинувачень у корупції на адресу уряду не є необхідним, тому що профільні комітети зможуть розібратися з цими проблемами самотужки. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування