Під Авдіївкою бойовики стріляли з важкої артилерії, за ніч – 20 обстрілів

Вівторок, 7 квітня 2015, 08:36

За ніч, із 18-ї години 6 квітня до опівночі 7 квітня у зоні АТО зафіксовано 20 випадків порушень бойовиками режиму припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр АТО, здебільшого для провокацій бойовики використовували стрілецьку зброю, але здійснили і 6 мінометних обстрілів позицій українських військових.

Найбільш активні бойовики у Донецькій області. Так, з 18:05 до 18:12 із самохідного міномету "Нона" обстріляли позиції сил АТО поблизу Гранітного.

З 18:35 до 19:50 ворог обстріляв зі ствольної артилерії калібру 122 мм та 82-мм мінометів українські позиції в районі міста Авдіївка.

Крім того, з 19:36 до 19:40 під мінометний обстріл потрапили позиції сил АТО у районі Опитного.

На Луганщині з 20:35 до 20:40 бойовики обстріляли з мінометів, бойової машини піхоти та стрілецької зброї опорний пункт українських військ південніше міста Сокольники.

У районі Маріуполя поблизу селища Широкине бойовики двічі застосували по українських позиціях 120-міліметрові міномети.

"По населених пунктах злочинці вогонь не відкривали", - зазначають у штабі АТО.

Водночас близько 20:00 понеділка у Луганській області зафіксовано проліт двох безпілотніх літальних апаратів - над Трьохізбенкою в напрямку населеного пункту Весела Гора і над Старобільськом у напрямку населеного пункту Новоайдар.

"Наші підрозділи на провокації ворога не піддаються і вогонь відкривають лише у відповідь, коли є пряма загроза життю військовослужбовців. Крім того, вздовж усієї лінії розмежування українські військові укріплюють оборону", - заявляє прес-центр АТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування