Міліція запровадила у центрі Києва режим посиленої охорони

Вівторок, 7 квітня 2015, 11:35

7 квітня у Києві міліція вводить посилений режим охорони громадського порядку у зв’язку з проведенням заходів за масовою участю громадян.

Для охорони державних установ – Адміністрації президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів, а також прилеглої до них території та центральної частини міста, буде задіяно понад 2,5 тисячі працівників органів внутрішніх справ та бійців Національної гвардії

Також працівники київської Державної автомобільної інспекції здійснюватимуть нагляд за дорожнім рухом, повідомляє прес-служба МВС Києва.

"Столична міліція гарантує сумлінне виконання своїми працівниками службових обов’язків і при можливому загостренні обстановки – дії лише за дотриманням законодавства України", - запевняють у МВС.

Правоохоронці закликають організаторів та учасників масових заходів проводити акції виключно в правовому полі, з дотриманням вимог чинного законодавства.

"Просимо поводитися цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не піддаватися на можливі провокації та не створювати конфліктних ситуацій, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони громадського порядку", - закликають міліціонери.

Як відомо, під Верховною Радою збирають підписи за створення ТСК щодо перевірки інформації про корупцію у Кабінеті міністрів Арсенія Яценюка.

Також там продовжують мітингувати люди, які виступають за реструктуризацію валютних кредитів, – вони мають символіку "Громадського контролю банків".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування