Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати домовилися, що робити з ТСК, через яку блокували трибуну

Вівторок, 7 квітня 2015, 12:23

Спікер Верховної Ради пропонує обговорити питання створення ТСК щодо корупції в уряді після розгляду питання на трьох профільних комітетах з так званими фігурантами справи.

Про це він заявив на засіданні парламенту після проведення консультацій з лідерами фракцій і груп.

"Прийнято рішення, оскільки є багато постанов про ТСК, завтра о 15 годині в парламенті  відбудеться засідання декількох профільних комітетів, які повністю розглянуть ці питання. Запрошені вже так звані фігуранти, які дадуть пояснення. За результатами цього засідання будуть внесені пропозиції українському парламенту визначитись щодо створення ТСК, щодо інших важливих дій, щодо технічного завдання ТСК, термінів", - сказав Гройсман.

Він запросив депутатів, які блокували трибуну,  підключитись до цього питання.

Прошу підключитись до цієї роботи і забезпечити прозорість роботи цих комітетів.

За його словами, з "антикорупції буде проведено засідання двох комітетів: під  керівництвом Єгора Соболєва з Самопомочі і Андрія Кожемякіна з Батьківщини, і комітет тарифної політики під головуванням Сергія Скуратовського з фракції Ляшка.

 Він доручив апарату вести пряму трансляцію з засідань цих комітетів.

"Тоді ми будемо якісно працювати. а не будемо, як я сказав в кабінеті:  нам потрібні шашечки, чи нам потрібно їхати? нам потрібно їхати, ми маємо дійти до результату", - сказав він.

"А в четвер ми заслухаємо рішення щодо ТСК і визначимося. а в п’ятницю запрошуємо, якщо потрібно (керівництво уряду - УП)", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...