В Україну не пустили заступника гендиректора ТАСС

Вівторок, 7 квітня 2015, 13:48

В Україну не пустили заступника гендиректора російського агентства ТАСС Олександра Копнова. МЗС РФ накинувся на Київ з черговою порцією звинувачень.

Про це йдеться в заяві МЗС Росії.

У ньому говориться, що 6 квітня в київському аеропорту "Бориспіль" після тривалого очікування заступнику Генерального директора російського інформаційного агентства "ТАСС" Олександру Копнову оголосили заборону на перетин українського кордону.

У МЗС РФ назвали заборону "бажанням всіляко обмежити поширення альтернативної інформації".

"Хотіли б запевнити київських "заборонників", що спроби відгородитися від невигідної для них інформації приречені на провал - правда знайде свою дорогу на Україну", - сказано в заяві.

Більше того, з цього приводу висловився також прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков. Він сказав, що Москва жалкує з цього приводу і вважає, "що це йде врозріз зі здоровим глуздом".

Нагадаємо, як Україна, так і закордонні експерти неодноразово викривали російські ЗМІ у відвертій пропаганді.

Зокрема, представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дунья Міятович раніше заявила, що "феномен відродженої пропаганди в державних російських ЗМІ загрожує професії журналіста".

Британський публіцист і телепродюсер Пітер Померанцева вважає, що мета російської пропаганди - щоб ніхто нікому не довіряв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування