Кремль, захищаючи бойовиків, заявив, що Мінські угоди не повністю виконуються

Вівторок, 7 квітня 2015, 13:50

Кремль заявляє, що виконання мінських домовленостей по врегулюванню ситуації на Донбасі українською стороною належним чином не здійснюється.

Про це заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання, "чи відповідає духу мінських домовленостей, перше засідання Конституційної комісії в Києві".

"У Москві як і раніше вважають, що виконання мінських домовленостей з української сторони належним чином не здійснюється. Тут ситуація не має потреби в яких-ось коментарях, досить ознайомитися з пунктами підписаних домовленостей і зрівняти це з тим, як розвиваються події, а точніше з тим, як вони не розвиваються, на відміну від зобов'язань, які були прийняті українською стороною", — сказав Пєсков.

Як відомо, у понеділок Порошенко заявив, що Україна лишиться унітарною державою, оскільки 90% українців це підтримують. Він також припустив, що з цього питання відбудеться референдум. Також Порошенко сказав, що єдиною державною мовою в Україні буде українська.

11-й пункт Комплексу заходів з виконання Мінських угод передбачає проведення до кінця року конституційної реформи в Україні з врахуванням "особливостей" деяких районів Донецької й Луганської області і її узгодження із представниками цих районів.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...