Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики готуються до наступу, переміщують танки і сили - ІС

Четвер, 9 квітня 2015, 09:28

Бойовики на Донбасі продовжують перегрупування своїх сил, в тому числі танків, ближче до лінії зіткнення.

Про це повідомляє група "Інформаційний спротив", написав депутат Дмитро Тимчук.

"Раніше зафіксована групою ІС на марші танкова тактична група (слідувала через Луганськ) вийшла на Первомайско-Стаханівський напрямок, частина танків (7 машин) пішла в бік Горлівки. Слідом за танковою колоною через добу тим же маршрутом прослідувало 11 наливних автоцистерн-заправників та 4 одиниці спецавтотранспорту (пересувні механічні майстерні армійського типу)", - повідомив він.

За даними ІС, зосереджена в районі Старобешевого ротно-тактична група бойовиків почала висування в бік фронту з можливим виходом на Докучаєвськ.

"У район Новоазовськ-Октябр-Безіменне продовжує прибувати поповнення для бандформувань, які ведуть запеклі бої з українськими військами в районі Широкіно-Чермалик. Відзначається різке зниження в поповнені кількості російських найманців, основна частина - місцеві бойовики "ДНР", - написав Тимчук.

За даними ІС, в цей район перекинули 550-600 бойовиків.

Впродовж минулої доби також "зафіксовано різке зростання кількості колон постачання - всього зафіксовано переміщення 44-х транспортних одиниць (здебільшого через "північний" маршрут... на перегоні Красний Луч - Дебальцеве (21 машина), а також між Алчевськом і Стахановим (13 армійських вантажних автомобілів)".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування