Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полоненим міліціонерам продовжать платити зарплату – рішення Ради

Четвер, 9 квітня 2015, 20:25

Верховна Рада забезпечила збереження грошового та інших видів забезпечення за міліціонерами, захопленими в полон або безвісно відсутніми.

Парламент на засіданні в четвер 236 голосами підтримав законопроект №1706 про внесення змін до ст. 19 закону про міліцію щодо збереження грошового та інших видів забезпечення співробітникам міліції, захопленим у полон (заручникам), або безвісно відсутнім.

Згідно із законом, пропонується за працівниками міліції, захопленими в полон або заручниками, або безвісно відсутніми зберегти грошове та інші види забезпечення. Сім'ям зазначених працівників міліції щомісячно виплачується грошове забезпечення, у тому числі додаткові та інші види грошового забезпечення в розмірах, встановлених для працівнику міліції на день захоплення його в полон.

Водночас ця норма не повинна поширюватися на працівників міліції, які добровільно здалися в полон.

Виплата грошового забезпечення членам сімей здійснюється до повного з'ясування обставин захоплення працівників міліції в полон або заручниками, їх звільнення чи визнання у встановленому законом порядку безвісно відсутніми чи загиблими.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...