Біля Маріуполя військові РФ створили центр підготовки бойовиків – джерело

Субота, 2 травня 2015, 16:28

Російські силовики створили на території Новоазовського району поруч з населеним пунктом Маркіне навчальний центр по підготовці бойовиків.

Про це йдеться на сторінці "Оборони Маріуполя" у Facebook.

За даними авторів повідомлення, близько тижня тому з Росії в цей центр прибули на навчання близько 150 осіб.

Також у повідомленні зазначається, що рівень підготовки цих людей низький, а програма в навчальному центрі дуже поверхнева, тому вони так і не зможуть стати досвідченими бійцями.

З повідомлення також стає ясно, що цей навчальний центр існує вже певний час, оскільки мав як мінімум один випуск раніше – теж зі 150 бойовиків.

Представителями РФ на территории Новоазовского района рядом с населенным пунктом Маркино создан учебный центр по подгото...

Posted by Оборона Мариуполя on Saturday, May 2, 2015

"За нашою інформацією, реальною метою існування подібних центрів є створення "картинки" для закордонних ЗМІ про нібито місцевих "ополченців", які воюють на Сході України. При цьому, насправді обслуговують сучасну бойову техніку "відпускників" регулярної армії РФ", – йдеться в пості.

Також в "Обороні Маріуполя" додали, що цього разу "курсантами" стали російські ув'язнені, яким після півроку бойових дій проти України пообіцяли свободу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...