Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Армія зняла блокпости біля бази "Правого сектору"

Неділя, 3 травня 2015, 09:01

Десантники 95-ї і 25-ї бригад, які кілька днів утримували блокпости біля бази "Правого сектору" в Дніпропетровській області, розблокували її.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав командир першої штурмової роти ПС Олександр Карась.

"Ну що ж, завдяки підтримці всього українського народу, облогу з бази 5 ОБ ДУК ПС зняли. 95-ка та 25-ка пішли. Колона техніки розтягнулась на декілька кілометрів", – написав він.

За його словами, "проти" "Правого сектору" стояли 11 артилерійських установок "Гвоздика", шість "Градів", батарея 120-мм мінометів, батарея "Васильків", багато іншої техніки та дві роти особового складу.

Ну що ж, завдяки підтримці всього українського народу, облогу з бази 5 ОБ ДУК ПС зняли. 95-ка та 25-ка пішли. Колона те...

Posted by Олександр Карась on Saturday, May 2, 2015

Як відомо, повідомлення про блокування бази з'явилося у вівторок ввечері. Це обурило членів "Правого сектору" і вони навіть вийшли на акцію під Адміністрацію президента. У свою чергу в Генштабі пояснили, що роззброювати ПС не планують, а блокпости встановлені лише на період військових навчань до 2 травня.

Як відомо, протягом тривалого часу ведуться переговори про вступ "Правого сектору", який наразі офіційною владою не контролюється, до лав Збройних сил. У свою чергу у ПС вимагають для цього прийняти спеціальний закон, який гарантував би його автономію у лавах армії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування