Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики Луганська вирішили видавати соцдопомогу російськими рублями

Вівторок, 5 травня 2015, 14:27

Після 10 травня всі соціальні виплати в самопроголошеній "ЛНР" будуть видаватися в російських рублях.

Про це повідомила у вівторок на брифінгу глава так званого мінсоцпраці бойовиків "ЛНР" Світлана Малахова, передає РИА Новости.

"Після 10 травня прийнято рішення про те, що всі соцвиплати в ЛНР будуть виплачуватися в рубльовому еквіваленті", — повідомила Малахова.

Також було ухвалене рішення про введення нових категорій громадян, яким покладені соціальні виплати.

"Включно по травень місяць ми виплачуємо й одноразові виплати по народженню дитини в розмірі 10320 грн", — підкреслила Малахова.

Ця ж сума за республіканським курсом 1:2 буде й далі виплачуватися молодим мамам.

Єдиноразова допомога також продовжує виплачуватися до свята й ветеранам війни.

"На цей вид допомоги виділено 24 мільйони гривень. Однак на сьогоднішній день її одержали, по різних причинах, тільки 60%. Також до 9 травня ми передамо всім ветеранам продуктові набори", — завила Малахова.

Вона повідомила й про те, що до кінця тижня будуть улагоджені всі технічні нюанси по виплаті заробітної плати бюджетникам. "Закінчується перереєстрація бюджетних підприємств. І найближчим часом почнуться виплати", — додала Малахова.

Раніше бойовики, що повернулися з Донбасу в Росію розповідали, що на окуповані території везуть гроші із РФ, починаючи від друку бюлетенів, закінчуючи грошима для соцвиплат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування