5 депутатів не подали в Раду декларації про доходи. Серед них - Ярош

П'ятниця, 8 травня 2015, 13:27

П'ять депутатів Верховної Ради не подали до парламентського апарат свої декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік.

Про це йдеться у відповіді апарату Ради на запит "Українських новин".

Декларації не надали Юрій Мороко з фракції "Опозиційний блок", позафракційний Дмитро Ярош та Андрій Мірошник з фракції "Самопоміч" (24 квітня написав заяву на ім'я голови парламенту Володимира Гройсмана про складання депутатських повноважень).

Також свою декларацію не подала до парламентського апарат арештована в Росії український офіцер, депутат Ради від фракції Батьківщина "Надія Савченко.

Крім того, згідно з відповіддю, з листом на ім'я спікера про неможливість надати свою декларацію за 2014 звернувся Юрій-Богдан Шухевич від фракції Радикальної партії Олега Ляшка.

Згідно із законодавством депутати повинні подавати в апарат свої декларації до 1 квітня, а той, у свою чергу, розмістити їх на офіційному сайті Ради протягом 30 днів.

"Українська правда" ретельно дослідила всі "звіти", опубліковані на сайті українського парламенту і склала свій рейтинг найбагатших і найбідніших депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування