Бойовики посилюються під Горлівкою, Гранітним і в інших точках

П'ятниця, 8 травня 2015, 12:02

Інформатори групи "інформаційний спротив" фіксують подальше переміщення сил і засобів бойовиків на Донбасі.

Як повідомляє Дмитро Тимчук у Facebook 8 травня, за минулу добу зафіксовано переміщення 38 одиниць транспорту "російсько-терористичних військ".

В основному, воно відбувається в районі Луганська, між н.п. Алчевськ, Стаханів, Первомайськ, а також між Макіївкою, Горлівкою і Єнакієвим. Інтенсивне переміщення конвоїв також зафіксовано в Донецьку й за напрямком Тельманове-Новоазовськ.

"Поповнення Безіменсько-Новоазовського угруповання НЗФ пальним, боєприпасами й особовим складом іде в основному через Максимове, з території Росії", - пише Тимчук.

"Перекидання автотранспортом матеріально-технічних ресурсів для потреб приморського (Новоазовського) угруповання російсько-терористичних військ здійснюється через Тельманове й безпосередньо з території РФ (зафіксовано проходження колон відповідно у 8 і 18 одиниць авто й бронетехніки)", - додає він.

Група ІС зафіксувала переміщення двох підрозділів терористів загальною чисельністю до двох посилених рот, при 14-15 одиницях бронетехніки й 20 одиницях автотранспорту, через Макіївку в напрямку Донецька і Ясинуватої.

"Відзначається посилення угруповання НВФ у районі Первомайськ-Стаханів-Брянка. Бойовики дообладнують позиції для бронетехніки східніше Брянки, а також удосконалюють позиції в районі Бахмутської траси – тут ведуться роботи з будівництва двох нові ВОП-ів (взводних опорних пунктів)", - пише Тимчук.

"Для посилення підрозділів терористів у районі Гранітного в напрямку Тельманового висунувся мінометний підрозділ бойовиків у супроводі 4 одиниць бронетехніки й 3-х вантажівок", - повідомляє він.

Також посилюється угруповання НВФ у районі Горлівки, на Артемівському напрямку. У північну й північно-східну частину "Горлівського гарнізону" продовжує прибувати посилення.

До раніше перекинутої в цей район бронетехніки, протягом двох минулих діб відзначено переміщення сюди через Єнакієве 6 танків, 3-х одиниць установок "Стріла-10М" і близько 8 одиниць ББМ.

"Подібну ситуацію зафіксовано на лівому фланзі Світлодарсько-Миронівського плацдарму. Впродовж трьох останніх діб сюди перекинуто не менше 10 танків, мотопіхотний підрозділ у складі 90 осіб на 11 БМП-2 і БТР-80, 82-мм міномети й ПТРК", - пише Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування