МВС повідомляє про новий збройний напад на АЗС

Субота, 9 травня 2015, 04:25

У п'ятницю о 19:15 невідомі скоїли збройний розбійний напад на АЗС в місті Біла Церква, ніхто не постраждав, в області оголошено план "перехоплення".

Про це повідомляє прес-служба МВС Київської області.

8 травня, о 19:15 до автозаправної станції, що розташована по вулиці Сквирське шосе на виїзді з міста Біла Церква, під’їхав автомобіль "Ford Scorpio" кольору хакі. Невідомий вийшов з автівки і підійшов до каси та, погрожуючи зброєю, став вимагати гроші. Касиру та оператору-заправнику, які знаходились у приміщенні АЗС, вдалося сховатися від зловмисника. Озброєний чоловік здійснив два постріли в приміщенні АЗС та, не дочекавшись грошей, сів у автомобіль і поїхав у невідомому напрямку, йдеться у повідомленні.

У результаті нападу ніхто не постраждав. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб нападників та їх місце знаходження. У Київській області оголошено план "Перехоплення".

Раніше повідомлялось, що 4 травня двоє невідомих у масках, погрожуючи зброєю, вчинили розбійний напад на автозаправну станцію. Зловмисники поранили в руку співробітника АЗС і забрали з каси близько 800 гривень. Міліція відзвітувала про затримання нападників та їх спільниці.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що ці ж люди раніше нападали на пост ДАІ у Биківні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...