Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики продовжують обстріли - найгарячіше на донецькому напрямку

Субота, 9 травня 2015, 07:26

В ніч з 8 на 9 травня терористи, як і раніше, обстрілювали позиції сил АТО та мирні населені пункти з великокаліберної артилерії та мінометів.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Найгарячіше видалося на Донецькому напрямку. Тут бандити застосували 152 міліметрові гармати та 120 – міліметрові міномети.

По декілька разів обстрілювали Піски, Водяне, Авдіївку та Опитне.

З гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони також вели вогонь по Опитному. У Пісках працював снайпер.

На Луганському напрямку злочинці стріляли по Кримському та Новотошківському з 120 міліметрового міномета, а в Станично-Луганському - з автоматичного гранатомета.

Крім того, в районі Маріуполя незаконні збройні формування з гранатомета та стрілецької зброї двічі обстріляли Широкине. Після 20 години і до ранку на Маріупольському напрямку було тихо.

На Артемівському напрямку, в районі Майорська працювала ворожа артилерія. А біля Кодеми та Санжарівки – були постріли зі стрілецької зброї.

Вночі бандити підступно вели вогонь по населеним пунктам Артемово та Опитне. Нелюди застосовували 152 та 122 міліметрову артилерію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...