На Луганщині обстріляли 29-й блокпост, пораненого одного бійця

Субота, 9 травня 2015, 11:28

Бойовики обстріляли з мінометів 29-й блокпост на автодорозі Бахмутка на Луганщині, пораненого одного  українського військовослужбовця.

Про це повідомив глава Луганської ОДА Геннадій Москаль.  

"8 травня близько 18:00 бойовики обстріляли з мінометів 29-й блокпост на автодорозі Бахмутка (крайня точка контрольованої Україною території Луганщини). Поранено одного українського військовослужбовця - 26-річний боєць отримав важкі травми (в тому числі поранення грудей) і доставлений у лікарню", - зазначив Москаль. 

За його словами, окрім Бахмутки бойові дії за минулий вечір і вночі велися в районі Кримського.

"Починаючи з 17:00 й до півночі бойовики з окупованих Сокільників обстрілювали наших силовиків у Кримському та Кряківці. Вогонь вівся з гранатометів, гармат, крупнокаліберних кулеметів та зенітних установок. Житловий сектор залишився поза зоною ураження, ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформації про поранених чи загиблих військових не надходило", - зазначив Москаль.

Також він повідомив, що 9 травня на Луганщині проходять святкові заходи до Дня Перемоги над нацизмом.

"У деяких населених пунктах на лінії розмежування (Станиця Луганська, село Троїцьке, що біля Дебальцева, м.Золоте) мітинги вже закінчилися, у Сєвєродонецьку урочистості ще тривають. Ексцесів ніде не зафіксовано" - повідомив глава ОДА.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування