Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники затримали коригувальника терористів та харчі для бойовиків

Субота, 9 травня 2015, 14:06

На Донеччині затримано громадянина України, причетного до співпраці з терористичними організаціями, який здійснював корегування вогню по позиціях Збройних сил та Нацгвардії.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

"У результаті спільних дій співробітників Держприкордонслужби та СБУ був затриманий громадянин України. Чоловік причетний до співпраці з терористичними організаціями та здійснював корегування вогню по позиціям ЗСУ та НГУ. Наразі проводиться перевірка", - зазначили у ДПСУ.

Також вздовж лінії розмежування прикордонні наряди затримали понад 170 транспортних засобів, якими перевозили продукти харчування та товари народного вжитку.

"В районі н.п. Золоте  на Луганщині прикордонний наряд під час рейдових дій виявив значне скупчення вантажних автомобілів та мікроавтобусів. Понад 150 автівок з продуктами харчування і товарами повсякденного вжитку готувалися до переміщення на територію підконтрольну НЗФ", - зазначили в ДПСУ.

Ще 7 автівок, які намагались об’їхати контрольні пункти, що були на їх шляху прикордонники затримали в районі н.п. Курахове та Щастя.

"Транспортні засоби перевозили побутову хімію, продукти харчування та безалкогольні напої без належних документів. Автомобілі передали представникам фіскальної служби", - повідомляє ДПСУ.

Окрім того у контрольному пункті "Бугас" прикордонники виявили 2 підроблені перепустки. "Документи використовували 2 громадянина України. Їх передали співробітникам МВС для встановлення обставин правопорушення", - зазначено у повідомленні.

Також на залізничній станції "Кривий Торець" в Донецькій області виявили в вагонах з металобрухтом трактор та елементи важкої господарчої техніки. Вантажний поїзд прямував зі станції "Ясинувата" в Краматорськ.

"З’ясувалося, що на вантаж відсутні належні документи. Під час огляду в 5 вагонах правоохоронці знайшли мішки наповнені речовиною схожою на коксовий дріб’язок, елементи важкої господарчої техніки та трактор типу "грейдер", що були прикриті стружкою та ломом чорних металів. По даному факту було поінформовано представників фіскальної служби, співробітників МВС та СБУ", -  йдеться у повідомленні.

Обстрілів позицій прикордонних підрозділів з боку терористів протягом доби не було.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...