СБУ: Затримано представника ПС, вилучено арсенал зброї

Субота, 9 травня 2015, 14:24

У Києво-Святошинському районі (Київська обл.) з незаконного обігу вилучено значну кількість зброї та боєприпасів у двох місцевих мешканців.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, затриманий представник "Правого Сектору" громадянин України "М" разом із спільником намагався забрати з облаштованої ними схованки серед іншого гранатомет "РПГ-26", гранати "РГД-5", магазин для автомата Калашникова та понад сотню набоїв.

"Під час затримання у одного з чоловіків вилучено бойову гранату із запалом, а у ході обшуку його помешкання оперативники виявили автомат АК-74 зі спорядженим магазином та гранату "Ф-1", - зазначили в СБУ.

За матеріалами СБУ органами внутрішніх справ розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

"Київо-Святошинський суд Київської області обрав обом зловмисникам запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство", - йдеться у повідомленні.

У Києво-Святошинському районі (Київська обл.) з незаконного обігу вилучено значну кількість зброї та боєприпасів у двох місцевих мешканців. Усі фото - прес-центр СБУ.
 
 
 

Також у СБУ зазначили, що разом із іншими правоохоронними органами по всій території України запроваджено посилений режим захисту громадян під час днів вшанування пам’яті загиблих у роки Другої світової війни.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування