У Кремлі кажуть, що генсек ООН побачив в Москві любов народу до Путіна

Субота, 9 травня 2015, 20:42

У прес-службі Кремля повідомили: генсек ООН Пан Гі Мун вважає, що президент Росії Володимир Путін заслужив любов російського народу.

Про це він заявив на зустрічі з Путіним після параду Перемоги в Москві.

"Через 70 років сьогодні я був радий бути бачити горді обличчя людей, які брали участь у цьому заході, - не тільки солдат, а й звичайних людей, глядачів, - і бачити їх прихильність миру. Тому я хотів би привітати вас з цим заходом, з цим досягненням", - завив Пан Гі Мун.

"Я бачив, що після параду на вулицях залишилися сотні тисяч людей. Спочатку я думав, що вони проводять демонстрацію проти вашого уряду, але зрозумів, що ні, навпаки, вони вітали ваш уряд", - цитує його слова прес-служба Кремля.

"Я побачив, що вони робили це з гордістю, бачив це на їхніх обличчях. Вони махали нам руками, коли делегація ООН проїжджала повз них, що мені було також дуже приємно. Тому я дійсно думаю, що ви заслужили цю любов народу", - сказав генсек ООН.

Водночас прес-служба Пан Гі Муна про слова щодо любові народу до Путіна не повідомляє. У прес-релізі зазначається, що співрозмовники, зокрема, обговорили події на сході України і важливість дотримання Мінської угоди усіма сторонами конфлікту. Генеральний секретар і президент РФ Путін також обмінялися думками щодо залучення ООН на цьому напрямку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування