У Широкиному поранено чотирьох бійців, один загинув - "Азов"

Понеділок, 1 червня 2015, 12:34

У Широкиному (Донецька обл.) внаслідок боєзіткнень з проросійськими терористами 31 травня поранення отримали 5 бійців полку "Азов", від важких осколкових поранень один боєць помер у лікарні.

Про це йдеться у повідомленні полку у Facebook. 

За даними 0629, бійцю, який загинув, було 20 років, уродженець Вінницької області.

За даними бійців, 31 травня позиції полку у Широкиному було обстріляно з боку бойовиків кілька разів. 

"Увечері терористи застосували важке озброєння. З 16:00 близько години позиції полку обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів, АГСів та крупнокаліберних кулеметів.  Близько 21:00 терористи знову почали активний артилерійський обстріл, застосовуючи 82-міліметрові та 120-міліметрові міномети. Обстріли припинили після 22:00" , - йдеться у повідомленні. 

Як повідомив прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов, о першій годині ночі в результаті обстрілу АГС поранення отримав один боєць, а о 3 годині ночі в результаті вибуху ракети ПТУР, постраждали ще троє військовослужбовців. На даний момент вони перебувають в одній з міських лікарень.

"Їхній стан лікарі розцінюють як середній та легкий. Евакуації в тил бійці не потребують і лікування будуть проходити в Маріуполі", - зазначив Горбунов. 

За ніч зафіксовано 2 безпілотних літальних апарата в районі н.п. Павлопіль. Також противник застосовував снайперські гвинтівки й іншу стрілецьку зброю.

Українська правда, 0629.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування