Уночі бойовики знову активізувалися - Тимчук

Вівторок, 2 червня 2015, 09:11

За добу 1-2 червня в зоні АТО в денний час знизилася активність бойовиків, а у вечірній і нічний час кількість обстрілів позицій українських військ різко зросла.

Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук уранці 2 червня в Facebook.

"Упродовж учорашнього дня на Приморському (Маріупольському) напрямку бойовики вели вогонь із 82-мм і 120-мм мінометів, стрілецької зброї й 122-мм артилерії", - пише він.

"Обстрілювався н.п. Широкине, висоти західніше даного населеного пункту, а також позиції українських військ у районі Павлополя. У районі Гранітного знову зафіксовано "кочову" мінометну батарею бойовиків (міномети 82-мм), яка двічі обстрілювала передові позиції сил АТО", - повідомляє Тимчук.

У районі Мар’їнки зафіксовано обстріли терористами зі стрілецького озброєння, у районі Пісків – обстріли зі 120-мм мінометів, у районі Опитного – зі 122-мм ствольної артилерії (батарея гаубиць Д-30 бойовиків.)

"У районі Кірове й Золотого оперували піхотні вогневі групи супротивника за старою схемою – вихід на "нейтральну смугу", зближення з передовими позиціями українських військ, обстріл, після відкриття вогню у відповідь силами АТО – відхід на вихідні рубежі (у районі н.п. Золоте бойовики також застосували, крім стрілецьких озброєнь, автоматичні гранатомети АГС-17)", - пише Тимчук.

У районі Веселої Долини інформатори ІС зафіксували боєзіткнення з ДРГ бойовиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування