Прес-секретарем МВС стане журналіст Артем Шевченко

Вівторок, 2 червня 2015, 12:49

Журналіст телеканалу Espreso.tv Артем Шевченко буде призначений новим прес-секретарем Міністерства внутрішніх справ.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Повідомляю, що я зараз завершую оформлення на посаду директора Департаменту комунікацій МВС України. Вважаю за необхідне докласти всіх своїх зусиль та використати увесь свій журналістський досвід для покращення системи інформування та комунікації нової української поліції з мас-медіа та суспільством", – написав він.

Шевченко додав, що з такою пропозицією до нього звернувся міністр Арсен Аваков, а сам журналіст хоче "допомогти йому реформувати стару заскорузлу систему МВС".

Шановні друзі та підписчики! Повідомляю, що я зараз завершую оформлення на посаду директора Департаменту комунікацій МВС...

Posted by Artem Shevchenko on Tuesday, June 2, 2015

У цьому ж пості він приступив до виконання своїх майбутніх обов'язків, давши посилання на позицію начальника донецької обласної міліції В'ячеслава Аброськіна щодо резонансного затримання бійців АТО, у тому числі – членів партизанської групи "Равлик".

Як відомо, у квітні 2013 року Шевченко, працюючи на телеканалі ТВі, підтримав захоплення каналу бізнесменом Олександром Альтманом, яке пізніше було визнане британським судом незаконним. В результаті захоплення 31 журналіст каналу звільнився, а Шевченко отримав посаду генпродюсера.

Телеканал ТВІ, як і сьогодні Espreso.tv, контролювався нинішнім депутатом від "Народного фронту" Миколою Княжицьким, який був тоді організатором захоплення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування