Пинзеник пояснив, чому самоусунувся від вирішення долі Клюєва

Вівторок, 2 червня 2015, 14:53

В.о. голови Регламентного комітету Павло Пинзеник не має намір головувати на засіданні комітету, де за дорученням ради коаліції має бути переглянуто рішення щодо подання на зняття недоторканності з народних депутатів.

У коментарі журналістам у кулуарах парламенту у вівторок він заявив, що збере комітет на засідання у вівторок, передає Інтерфакс-Україна.

"У мене є конфлікт інтересів з цього конкретного питання у зв'язку із звинуваченнями, що прозвучали на мою адресу. І лише з цього питання усуваюся від проведення засідання", - заявив Пинзеник.

При цьому він зазначив, що не планує використовувати повноваження керівника регламентного комітету.

Пинзеник пояснив, що для перегляду попередніх рішень комітету, проект яких він готував, треба визнати, що ці рішення були ухвалені з порушеннями.

При цьому Пинзеник зазначив, що Гройсман міг винести в зал для розгляду подання про зняття недоторканності, незважаючи на рекомендації комітету.

У свою чергу, член регламентного комітету, народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Михайло Папієв висловив думку, що питання розгляду подання на зняття недоторканності з народних депутатів перейшло з юридичної у політичну площину.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування