На Луганщині посилюються бойові дії - Москаль

Середа, 3 червня 2015, 09:58

На Луганщині знову йде посилення бойових дій, за вечір 2 червня і наступну ніч обстріли та перестрілки відбувалися в кількох напрямках на лінії розмежування вогню.

Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті 3 червня

Опівночі в Станиці Луганській український блокпост перед мостом через Сіверський Донець обстріляли спочатку з автоматичної зброї, а потім з мінометів. Обстріли з перервами тривали понад 2 години.

Системи життєзабезпечення в селищі не постраждали, даних про поранених чи загиблих не надходило.

Після 12-ї ночі з мінометів бойовики обстріляли також український блокпост при в’їзді в Катеринівку (Попаснянський район біля Золотого). Вогонь вели з окупованого Молодіжного. Всього було випущено 15 мін, наслідки обстрілу з’ясовуються.

Перестрілки за автоматичної зброї та гранатометів протягом ночі відбувалися на околиці Трьохізбенки, між Кримським і Сокільниками (Новоайдарський район) та в Щасті.

Крім того, після 21-ї години у вівторок і до опівночі знову обстріляли крайній блокпост у с. Родина, через який здійснюється перетин лінії розмежування на окуповані території та в зворотному напрямку. Вогонь зі снайперської гвинтівки, а потім протитанкової рушниці та крупнокаліберного кулемета ДШК вели з боку окупованої Михайлівки.

У результаті обстрілів ніхто з українських військових не поранений і не загинув.  

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування