Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна вимагає від Росії вплинути на бойовиків та припинити наступ

Середа, 3 червня 2015, 17:13

Україна у присутності представників СММ ОБСЄ звернулась до представників Збройних сил РФ у складі Спільного центру із контролю та координації (СЦКК) з вимогою вплинути на бойовиків та припинити наступ.

Як повідомили у прес-центрі АТО це було зроблено під час ранкового брифінгу.

"Для зупинення цього зухвалого наступу бойовиків, українська сторона буде вимушена застосувати всі необхідні засоби. Прошу розцінювати їх застосування саме як відповідь на спробу захоплення територій, підконтрольних українській владі. Наразі, мова вже йде не про припинення вогню, а про зупинку ескалації конфлікту, - заявив генерал-майор Андрій Таран.

Він заявив, що буде зроблено все, щоб припинити вторгнення НЗФ на територію, підконтрольну Україні.

За словам генерал-майора, протягом певного часу підрозділи ЗС України стримували наступ ворога наявним на позиціях озброєнням.

Генерал ТАРАН - ОБСЄ: ескалація терористами конфлікту отримала адекватну відповідь з боку УкраїниУ Спільному центрі з ...

Posted by Прес-центр АТО on Wednesday, June 3, 2015

"Лише після того, як стало зрозуміло, що жодні заклики української сторони не знайшли відповідної підтримки з боку російської сторони, було підведене і застосоване важке артилерійське озброєння. Наступ бойовиків був зупинений", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування