Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк пропонує Порошенку уже домовитись про місцеві вибори

Четвер, 4 червня 2015, 14:23

Прем'єр Арсеній Яценюк пропонує президенту Петру Порошенку та членам коаліції у Верховній Раді визначитись із "єдиним підходом" до походу на місцеві вибори.

Про це він заявив на засіданні уряду у четвер.

"Важливо, щоб усі політичні сили, які входять у коаліцію, уже зараз прийняли рішення про формат походу на місцеві вибори. За інших обставин це буде війна всіх з усіма", - заявив Яценюк.

"Тому моя пропозиція до президента і до "Блоку Петра Порошенка" як від прем'єр-міністра і від "Народного фронту" – ми як дві найбільші фракції в парламенті маємо визначити єдину систему і підхід щодо участі в виборчій компанії", - додав він.

Він також запропонував іншим силам коаліції розпочати консультації.

"Яким чином ми йдемо на вибори. Кого висуваємо. Швидко треба прийняти новий закон про відкриті списки і забезпечити прозорість і демократичність виборів, з одного боку, а з іншого – забезпечити можливість працювати для парламенту, уряду і країни. Щоб не побігли у цей жахливий популізм і війну демократичного табору самого з собою", – заявив Яценюк.

Як відомо, президент Петро Порошенко заявив, що переносити вибори до місцевих органів влади з осені 2015 року не будуть.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування