Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Із шахт імені Скочинського і Засядька у Донецьку гірників вивели - Волинець

Четвер, 4 червня 2015, 15:21

Шахтарів із шахти імені Скочинського та шахти імені Засядька, які 3 червня не могли вибратися з-під землі, вивели на поверхню того ж дня.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook..

"Ще вчора ввечері були виведені на поверхню шахтарі з шахти ім. Скочинського. На шахті ім. Засядька впорались раніше, тому що на східному промисловому майданчику електроенергія не вимикалась. Цей об’єкт підключений з Макіївської підстанції", - написав він.

"Підстанція на основному промисловому майданчику шахти Засядька не зазнала ушкоджень – снаряд розірвався поруч", - додав Волинець.

"На шахті Скочинського підстанція горіла. Саме на цій шахті гірників видавали на поверхню із застосуванням контрвантажу", - зазначив він.

На шахті Засядька, за словами голови Незалежної профспілки гірників України, "нема загроз підтоплення, а на Скочинського ситуація дещо складніша".

3 червня повідомлялося, що внаслідок обстрілів у Донецьку було знеструмлено 3 шахти: імені Скочинського, Абакумова і Засядька. У шахті імені Скочинського під землею тоді опинилися 379 осіб, а у шахті імені Засядька – 576 гірників.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування