Яценюк нагадав коаліції про обіцянку, без якої не буде грошей

П'ятниця, 5 червня 2015, 11:55

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк закликав депутатів ухвалити три законопроекти, необхідні для отримання чергового траншу МВФ.

"Сьогодні треба прийняти закон про внесення змін про мораторій. Ми вчора на раді коаліції обговорили, що він буде прийнятий у першому і другому читаннях. І це два закони вже в другому читанні про інституційну незалежність Національного банку", - сказав він у Верховній Раді під час години уряду.

"Це є так звані попередні умови для того, щоби другий транш, який Міжнародний валютний фонд може надати Україні, був наданий", - наголосив Яценюк.

"Я вас дуже прошу. Це закони не про зменшення пенсій, не про збільшення тарифів – це ті реформи, які потрібні країні. Ви вчора пообіцяли. Коли я щось обіцяю, я виконую. Коли ви обіцяєте – ви також виконуєте. Тому дуже прошу, щоби наша спільна домовленість була сьогодні виконана", - закликав прем’єр.

Насамкінець години уряду Яценюк сказав: "Було надзвичайно приємно вас усіх побачити. Раптом що – телефонуйте, якщо є питання – заходьте, якщо не зайдете – на наступну п’ятницю я прийду до вас. Дякую за увагу".

Зазначимо, що напередодні ввечері депутати провалили сигнальне голосування про проект закону про внесення змін до закону "Про введення мораторію на примусову реалізацію майна" (щодо механізмів впливу на підприємства-боржники).

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...