У Молдові офіційно заборонили телеканал "Росія 24"

Субота, 6 червня 2015, 04:30

Рішення Координаційної ради з телебачення і радіомовлення (КРТР) про заборону ретрансляції на території Молдови російського телеканалу "Росія 24" було опубліковано в п'ятницю в "Офіційному моніторі" Республіки Молдова.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Координаційна рада з телебачення і радіомовлення вимагає від всіх операторів кабельного і супутникового телебачення дотримуватися прийнятого рішення. За недотримання національного законодавства у сфері телерадіомовлення може бути прийняте рішення про відкликання ліцензії на діяльність у сфері кабельного і супутникового телебачення", - зазначається в рішенні КРТР.

Наголошується також, що питання про скасування заборони на ретрансляцію телеканалу "Росія 24" може бути розглянуто лише тоді, коли телеканал дотримуватиметься норм Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

Вперше заборону на ретрансляцію в Молдові згаданого телеканалу було запроваджено ще в 2014 році (за необ'єктивне висвітлення подій в Україні). Пізніше телеканал став активно втручатися у внутрішні справи Молдови, підтримуючи політичні сили, які виступають за інтеграцію в путінський Євразійський союз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News