В Росії до будівлі Центробанку привезли покришки. Активістів затримали

Неділя, 7 червня 2015, 20:14

Шість учасників автопробігу "Всеросійського руху валютних позичальників" (ВРВП) затримали під час встановлення покришок до будівлі Банку Росії в Москві.

Про це повідомляє "БалтИнфо" з посиланням на спікера ВРВП Жанну Чепченко.

За словами Чепченко, затриманих відвезли у Міщанське відділення поліції. На даний момент їм нічого не інкримінували.

"Колона з прапорами і розтяжками стартувала від вулиці Мохової і далі пройшла Охотний ряд, Луб'янську площу, Набережну. Маршрут автопробігу охопив будівлі Держдуми, Кремля та адміністрації президента РФ. Було задіяно близько 150 машин", - зазначено у повідомленні.

Акція пройшла під гаслами "Геть валютне рабство", "ЦБ, згадай свої обов'язки!", "Банки РФ - вимагаємо розділити ризики!". В її фіналі автомобілісти поклали до будівлі Банку Росії автомобільні покришки з написами "Від валютних ипотечников", "Ні валютній іпотеці!".

У соцмережах учасники автопробігу відзначають, що проблема валютних позичальників досі не вирішена і підкреслюють, що покришки "поки не горять".

 

Сегодня были первые покрышки у здания ЦБ. Они пока не горят. Люди ждут решения от ЦБ. Но терпения реально на исходе. Суды постепенно начинают выселять людей на улицу.

Posted by Игорь Коровин on 7 Июнь 2015 г.

Перший автопробіг валютних позичальників відбувся в Москві та Петербурзі 30 травня.

5 червня у Петербурзі під час Міжнародного банківського форуму відбувся пікет позичальників з гаслами "Вимагаємо термінового вирішення проблеми валютної іпотеки!", "Вимагаємо припинити геноцид валютних позичальників!", "Валютна іпотека - ганьба Росії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування