У Москві провели антивоєнний пікет на підтримку України

Субота, 4 липня 2015, 17:28

У Москві провели погоджений "традиційний" пікет проти російського вторгнення в Україну.

Як повідомляє УНІАН, мерія Москви погодила участь 25 росіян у пікеті біля метро "Добринінська" з 14.00 до 15.30 за київським часом.

Багато учасників пікету одягнені у вишиванки і прикріпили до одягу значки з написом: "Ні – війні".  Учасники акції тримали у руках плакати з написами: "В.В. Путін - натхненник і організатор всіх наших поразок", "Низький уклін героям України!", "Свободу Надії Савченко", а також плакати з цитатами вбитого біля стін Кремля російського опозиціонера Бориса Нємцова. 

Як зазначила одна з учасниць пікету Олена Захарова, їй як росіянці соромно за те, що Росія "бомбить Україну", зокрема й від її імені: "Я не вважаю, що веде війну Путін, я вважаю - Росія воює з Україною". 

Інший учасник акції зазначив, що на війну з Україною йдуть величезні гроші, що призводить до падіння рівня життя простих людей.

Деякі перехожі обурюються і відверто висловлюються проти учасників акції, називаючи пікет "бандерівським шабашем" та дякуючи президенту РФ Володимиру Путіну, що "він дав роботу", також учасникам пікету пропонують "поїхати в улюблену Америку", зазначає видання.

Фото з сайту УНІАН
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування