Кара-Мурза залишив Росію: три місяці проходитиме реабілітацію

Неділя, 5 липня 2015, 15:58

Журналіст, громадський діяч та керівник політичних проектів руху "Открытая Россия" Володимир Кара-Мурза-молодший залишив Росію для проходження лікування.

Про це 5 липня на з'їзді партії РПР-Парнас повідомив адвокат Вадим Прохоров з посиланням на його батька Володимира Кара-Мурзу-старшого.

"Літак з Володею вже вилетів. Зараз у Європі він проходитиме пересадочну станцію. Далі полетить до сім'ї, дітей, проходитиме реабілітацію протягом трьох місяців", - сказав Прохоров.

Як відомо, 24 травня "Открытая Россия" Михайла Ходорковського виклала фільм про Кадирова "Сім'я". Володимир Кара-Мурза - один з тих, хто робив фільм.

26 травня Володимир Кара-Мурза був госпіталізований з підозрою на серцево-судинну недостатність. Пізніше лікарі Першої градської лікарні уточнили діагноз: гостра ниркова недостатність.

Рідні підозрювали отруєння, проте лікарі не підтверджували цю версію, але й не могли аргументовано відкинути її.

28 травня хворий був визнаний нетранспортабельним і підключений до апаратів штучної вентиляції легенів і штучної нирки.

29 травня Кара-Мурза ввели у стан коми, результати його аналізів вивезли до Європи для консультації з фахівцями. 2 червня Кара-Мурзавийшов з коми, заговорив і став реагувати на рідних.

Між тим, Рамзан Кадиров у своєму Інстаграм анонсував вихід фільму зі своєю участю з назвою "Хто не зрозумів, той зрозуміє".

Політолог Станіслав Бєлковський на сайті "Открытой России" з приводу цього висловив думку, що Кадиров натякає на те, що готовий знищити всіх творців фільму ''Сім'я''.

ТАСС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News