Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грицак розповів про сина у прокуратурі та бізнес дружини

Неділя, 5 липня 2015, 23:41

Дружина голови Служби безпеки України Василя Грицака є "типовим представником малого бізнесу" та має фірму, що спеціалізується на продуктах харчування.

Про це Грицак заявив в інтерв'ю в ефірі "5 каналу".

"Що стосується дружини,  - вона почала з того, що працювала менеджером, а потім започаткувала свою маленьку фірму, яка потихеньку розвивалася. Це типовий представник малого українського бізнесу. На фірмі працює менше 10 осіб. Вони займаються продуктами харчування", - сказав він.

"Мені не соромно за свою дружину: вона працююча дружина", - додав Грицак.

"Що стосується мого сина, а він дійсно працює в прокуратурі, то не коректним буде мені давати оцінку його діям. Нехай це зробить прокуратура, де він працює", - заявив  глава СБУ.

Коментуючи питання про задекларовані 5 автомобілів, Грицак зазначив, що більшість автотранспорту є вантажним.

"Були закиди з приводу автотранспорту. Я вважаю, що потрібно писати правду в декларації. Більшість цього транспорту вантажні автомобілі – каддіки, спринтери", - повідомив Грицак.

Як відомо, у своїй декларації за 2014 рік новопризначений глава СБУ вказав 286 682 гривні доходу. Його дружина Ольга задекларувала понад 150 тисяч гривень доходу, з яких зарплата становить 72 тисячі, а решта – дохід від здачі майна в оренду. 

Також відомо, що фірма дружини голови СБУ вигравала тендери і за Януковича, і після: впродовж 2011-2014 років підприємство виграло низку тендерів на постачання, зокрема, замороженого та свіжого м’яса, а також субпродуктів. 

Укрінформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування