Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі затримали на хабарі двох міліціонерів, ще й "травку" знайшли

Понеділок, 6 липня 2015, 07:46

Першою кримінальною справою після призначення на посаду начальника Управління внутрішньої безпеки Одеського ГУМВС Костянтина Мчедлішвілі стало затримання "на хабарі" двох працівників Суворовського райвідділу міліції Одеси.

Про це повідомляє прес-служба Одеського ГУМВС.

"Двох працівників Суворовського райвідділу міліції затримано при отриманні від громадянина хабара в 2 тисячі доларів. При огляді місця події та автомобіля затриманих вилучено незаконно отримані ними грошові кошти. Крім того, в салоні та багажнику автівки виявлено дві сигарети з речовиною зеленого кольору рослинного походження і пакет з аналогічною речовиною", - зазначили в міліції.

mvs.gov.ua

Встановлено, що працівники сектору кримінальної міліції вступили з громадянином у неділові відносини і зажадали "за непритягнення його до кримінальної відповідальності незаконну винагороду в сумі 2000 доларів", - йдеться в повідомленні.

Відповідну заяву отримало Управління внутрішньої безпеки. Провівши низку заходів, співробітники УВБ поінформували про подію облпрокуратуру, яка почала кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

За словами керівника управління Мчедлішвілі, при передачі неправомірної винагороди зазначені працівники міліції були затримані. Намагаючись втекти з місця події, вони скоїли наїзд на працівника УВБ. Для їх затримання зроблено попереджувальні постріли в повітря і блоковано їхній автомобіль. В результаті застосування табельної вогнепальної зброї постраждалих немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...