Поліція висунула протестувальникам у Єревані ультиматум

Понеділок, 6 липня 2015, 10:56

Поліція Вірменії в понеділок має намір відновити транспортний рух на проспекті Баграмяна в Єревані і надає демонстрантам на припинення акції час до 11:30 за київським часом.

Про це повідомляє російський "Інтерфакс".

Як повідомили в поліції Вірменії, правоохоронці мають намір прибрати з проїжджої частини встановлені демонстрантами сміттєві контейнер, які перешкоджають руху транспорту.

"Незважаючи на те, що поліція пропонувала учасникам та організаторам незаконних зборів добровільно розблокувати проспект, ці заклики були повністю проігноровані. Тим не менш, поліція в черговий і останній раз пропонує організаторам і учасникам зібрання добровільно розблокувати проспект Баграмяна до 12:30. В іншому випадку поліція, починаючи з 12:30, розблокує проспект із застосуванням наданих законом заходів ", - заявили в поліції.

У поліції також зазначили, що дії співробітників правоохоронних органів не будуть спрямовані на припинення акції протесту, якщо її продовжать не на проїжджій частині проспекту Баграмяна.

У понеділок ввечері закінчується термін ультиматуму, висунутий представником демонстрантів Давидом Санасаряном властям.

За його словами, якщо до 20:00 понеділка хоч одну з вимог не буде виконано, то будуть реалізовані дій під назвою "крок вперед".

"Щодня ми на крок будемо наближати наші барикади до резиденції президента", - заявив на мітингу в суботу Санасарян.

Демонстранти вимагають анулювати рішення про підвищення енерготарифів, переглянути тарифи у бік зниження, а також притягнути до відповідальності поліцейських, які застосували насильство під час розгону демонстрації вранці 23 червня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування